Nooit meer bonnen bewaren en altijd je zaakjes op orde

Iedere keer je bonnen op het laatste moment bij elkaar zoeken levert onnodige stress op. Daar hebben we bij BelMarc.nl een oplossing voor gevonden. Door de handige (Yuki) app maak je een direct een foto van je bonnetje zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken!
Je administratie in een schoenendoos kan dus echt niet meer… maar een boekhouder die met je mee denkt is nog nooit zo belangrijk geweest. Je wilt altijd inzicht in je administratie en precies weten hoe jij er voor staat. Je wilt geen geklooi met het uploaden van bankafschriften en al helemaal geen bonnen bewaren… Door de koppeling met je bank (ING, ABN-AMRO, Rabobank en Knab) en de scan app op je eigen telefoon hoef je alleen nog maar je eigen factuurtjes te sturen en te zien hoe je geld binnenkomt… en dat is natuurlijk het mooiste werk dat er is!

Stap 1

Jij belt Marc
voor een
kennismaking

Stap 2

Bij een wederzijdse
klik richt Marc de
backoffice voor je in

Stap 3

Ontspan en focus
op waar jij het
allerbeste in bent

Met Marc in contact?

Op de foto hiernaast (of hierboven op je mobiel) zie je Marc. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opleiden en adviseren van ondernemers. Daarnaast heeft hij zelf de afgelopen drie jaar meerdere bedrijven gelanceerd voor andere ondernemers. Hij is Yuki expert, commercieel econoom en fiscalist in opleiding… en hij gaat ook graag voor jou aan de slag.

Je kunt bellen, appen, mailen, een bericht sturen via Facebook, Linked-in, Instagram of op iedere andere manier die je kunt bedenken. Wat jij prettig vindt. Vrijblijvend en zonder verplichtingen. Voor het snelste contact Bel Marc: 0618044933

0618044933