Nooit meer bonnen bewaren en toch altijd je zaakjes op orde

Iedere keer je bonnen op het laatste moment bij elkaar zoeken levert onnodige stress op. Daar hebben we bij BelMarc.nl een oplossing voor gevonden. Door de handige (Yuki) app maak je een direct een foto van je bonnetje zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken!
Je administratie in een schoenendoos kan dus echt niet meer… maar een boekhouder die met je mee denkt is nog nooit zo belangrijk geweest. Je wilt altijd inzicht in je administratie en precies weten hoe jij er voor staat. Je wilt geen geklooi met het uploaden van bankafschriften en al helemaal geen bonnen bewaren… Door de koppeling met je bank (ING, ABN-AMRO, Rabobank en Knab) en de scan app op je eigen telefoon hoef je alleen nog maar je eigen factuurtjes te sturen en te zien hoe je geld binnenkomt… en dat is natuurlijk het mooiste werk dat er is!

Wie is Marc Wijnja?

Jij hebt het natuurlijk veel te druk met je vak om je te verdiepen in boekhoudtaal. Toch is dat vaak de manier waarop je boekhouder de administratie met je doorneemt. Als dat tenminste regelmatig gebeurt. Hierdoor is de kans groot dat je geen idee hebt hoe je bedrijf er financieel voor staat. Wanneer je slecht geïnformeerd bent, kun je bijna geen goede beslissingen maken. Net als jij, liep ik daar ook tegenaan toen ik jaren geleden mijn eerste bedrijf begon. Tegenwoordig help ik zzp’ers en kleine mkb’ers door in “normale” taal die soms best lastige zaken over te nemen en uit te leggen. Ik heb inmiddels jaren lang ervaring als zelfstandig ondernemer en ondernemers-adviseur. Als gecertificeerd Yuki-expert, commercieel econoom en fiscalist in opleiding doet Marc ook graag de administratie voor jou.

Administratie in je eigen taal

  • Een volledig automatische administratie

  • Altijd en overal inzage in je administratie

  • Scan app zodat je nooit een bonnetje kwijtraakt

  • Automatische gekoppeld met je bank

  • Vragen gemakkelijk stellen via app of telefoon

  • Een volledige administratie vanaf vijf tientjes p/m

Neem contact op met Marc

Heb je een vraag aan Marc? Je kunt hem appen, mailen, chatten via Facebook, Instagram, Linked-in en ga zo maar door… het is maar net wat jij handig vindt… maar je mag natuurlijk ook altijd gewoon bellen op 0618044099

Liever tips per mail krijgen?