Toch personeel aannemen? We laten je niet stikken!

Eigenlijk is BelMarc.nl alleen voor zzp’ers… maar wanneer de zaken goed gaan heb je soms een extra paar handjes nodig. Dan is het prettig om te weten dat BelMarc.nl je ook nu niet in de kou laat staan. Of je nou vaste krachten, oproepkrachten, stagiairs of jezelf als DGA wilt verlonen, door onze samenwerking met Employes ondersteunt BelMarc.nl ieder type dienstverband. Alle loonheffingen worden automatisch berekend en ingediend bij de belastingdienst. Het is mogelijk om onbeperkt wijzigingen aan te brengen in een verloning, zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Bij BelMarc.nl verzeker je jezelf ervan dat je niet onder het wettelijk minimumloon kunt verlonen.

Je hebt de mogelijkheid om vaste toeslagen en vergoedingen toe te voegen bij de werknemer of in een verloning. Bijvoorbeeld een maaltijdenregeling, kilometervergoeding of extra salaris.
We ondersteunen ook toeslaguren. Wanneer een medewerker op bijvoorbeeld zon- of feestdagen werkt, kun je een extra toeslag in procenten toekennen.
Stap 1

Jij belt Marc
voor een
kennismaking

Stap 2

Bij een wederzijdse
klik richt Marc de
backoffice voor je in

Stap 3

Ontspan en focus
op waar jij het
allerbeste in bent

Met Marc in contact?

Op de foto hiernaast (of hierboven op je mobiel) zie je Marc. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het opleiden en adviseren van ondernemers. Daarnaast heeft hij zelf de afgelopen drie jaar meerdere bedrijven gelanceerd voor andere ondernemers. Hij is Yuki expert, commercieel econoom en fiscalist in opleiding… en hij gaat ook graag voor jou aan de slag.

Je kunt bellen, appen, mailen, een bericht sturen via Facebook, Linked-in, Instagram of op iedere andere manier die je kunt bedenken. Wat jij prettig vindt. Vrijblijvend en zonder verplichtingen. Voor het snelste contact Bel Marc: 0618044933

0618044933