Direct starten

“Vanuit grote vraag ontstaan”

De complete backoffice voor zzp’ers

Alles op 1 plek geregeld
  • Je volledige administratie
  • Al je belasting aangiftes
  • Een complete website
  • Een eigen logo + huisstijl
  • Een volledig winstplan
  • De ondernemers hulplijn

Winst op nummer 1

Omzet is leuk maar met torenhoge kosten heb je daar weinig aan.

Meer overzicht

Iedereen weet dat een spaarrekening geen f#ck meer oplevert tegenwoordig. Alles wordt duurder (inflatie zou die boekhouder wel zeggen) en de rente gaat alleen maar omlaag. Waarom zou je dan toch een spaarrekening openen? Peter doet dat om overzicht te krijgen. Een spaarrekening kan namelijk heel goed gebruikt worden om geld op zij te zetten (reserveren). Een van de meest genoemde redenen waardoor kleine bedrijven failliet gaan is doordat ze de btw of inkomstenbelasting (ib) niet kunnen betalen. Peter wil dit voorkomen en daarom gaat hij reserveren. Hij doet dat niet alleen voor zijn belasting maar voor alle afschrijvingen inclusief zijn eigen winst. En om daar het overzicht in te houden, open je als BelMarc.nl lid een spaarrekening met verschillende spaardoelen (dat wordt natuurlijk voor je geregeld).

Meer tijd voor vakantie!

En wat heb je aan een hoop winst en overzicht als je daar helemaal niks mee doet? Toen Peter nog voor een baas werkte had hij netjes 20 vakantiedagen per jaar. Dan ging hij lekker een weekje met de vrouw naar Spanje. Hij begon voor zichzelf om meer te verdienen en meer vrijheid te krijgen. Nu lijkt het wel alsof hij alleen maar meer aan het werk is. Als ondernemer neemt Peter risico, werkt hij lange dagen en zuurt hij daar niet over. Toch heeft hij ook wel eens even de behoefte om zijn tankje te vullen. Leden van BelMarc.nl krijgen de ondersteuning om zaakjes zo goed op orde te krijgen dat ze niet alleen het geld, maar ook de tijd hebben om lekker op vakantie te kunnen. Hiervoor moeten ze open staan voor een andere manier van werken. Soms is het zelfs nodig om oude iedereen over ondernemen opzij te zetten. Peter heeft dat er wel voor over.

Ontwikkeld vanuit meer dan 10 jaar ondernemerservaring

Wij hebben alle fouten al lang een keer gezien. Daarom hoef jij ze niet meer te maken. profiteer samen met al die andere zzp’ers van meer dan 10 jaar ondernemerservaring.

“Vanuit grote vraag ontstaan”

Dit is allemaal inbegrepen voor leden van BelMarc.nl

Volledige admistratie

Ter waarde van €900,00 (€75,- p/m)

Wees niet bang dat je in deze stap woorden als ‘balans, winst en verliesrekening, grootboek of debiteurenbeheer hoeft te gaan leren. Daar heeft Peter geen zin in en jij waarschijnlijk ook niet. Laten we het dus gewoon in het Nederlands doen. Iedere ondernemer, en dus jij ook, weet dat het belangrijk is om een administratie bij te houden. Maar hoe doe je dat nu zo makkelijk mogelijk, zonder daar je vrije woensdag avond (ik weet het, die heb je niet eens) aan op te offeren? Waarschijnlijk ben je net als Peter op zoek gegaan naar een boekhouder. Daar heb je de afspraak mee dat je de bonnetjes bewaard, en je facturen. Een keer per kwartaal moet je die dan bij hem langs brengen en dan doet hij de btw-aangifte. In de praktijk ben je de helft van die bonnetjes kwijt en hoop je dat het bedrag dat je moet betalen een beetje meevalt. Dikke stress!

Al je belastingzaken

Ter waarde van €250,00 (€21 p/m)

Leuker kunnen we het niet maken? Toch is het echt wel leuk wanneer je minder belasting betaald dan je collega zzp’ers. Helemaal wanneer Peter in een dikke bak aan komt rijden die door slim gebruik te maken van belastingrecht nog geen vier tientjes in de maand kost! Peter wil net als de andere BelMarc.nl leden natuurlijk geen belasting ontduiken en daarom betaald hij altijd netjes wat hij moet betalen… maar ook geen cent meer natuurlijk!
Als lid van BelMarc.nl is hij altijd op de hoogte van welke regels er specifiek voor hem gelden zodat hij daar maximaal van kunt profiteren. En omdat niemand zin heeft om zich met dit soort zaken bezig te houden, wordt dat uitzoekwerk allemaal voor hem gedaan.

Een professionele website

Ter waarde van €1.140,00 (€95,- p/m)

Nu is het tijd voor de volgende ergernis. Een website. Een tijd geleden is Peter benaderd door een partij die een website voor hem wilde bouwen en onderhouden. Ze maakte Peter de belofte dat ze zonder advertenties, een hoop nieuwe klanten voor hem konden vinden. Door de teksten op zijn website op een bepaalde manier te schrijven, zou deze door Google bovenaan worden gezet. SEO noemden ze dat. De klanten zouden binnenstromen werd er belooft. Peter bedacht dat hij daar eerst wel even zelf naar zou gaan kijken. Misschien heb jij dit ook wel meegemaakt en zit je aan een contract vast waar je niet vanaf kan komen. Kijk dan tot hoe lang het contract loopt en zeg het dan direct op. Leden van BelMarc.nl worden geholpen om hun van het contract af te helpen als dat mogelijk is. Bij BelMarc.nl krijgt Peter een professionele website die goed vindbaar is op google.

Persoonlijk winstplan

Ter waarde van €1.200,00 (€100,- p/m)

Data is king heb je vast wel eens zo’n marketingman horen zeggen. Eigenlijk klopt dat wel maar data is toch iets voor grote bedrijven? Nou, niet echt. Peter weet dat de beste kans op winst bij zijn klanten te vinden is. En hij komt daar niet achter door ze te vragen. Als hij een klant vraagt wat deze belangrijk vindt, hangt het antwoord van een aantal zaken af. Allereerst wil die klant geen gez*#k. Daarom geeft hij een sociaal wenselijk antwoord (hij zegt wat je wil horen). Ten tweede kan het antwoord nogal van de emotie afhangen. Heb je net een klus verprutst? Moet je klant straks naar de tandarts? Of heeft hij net de lotto gewonnen? Dat heeft allemaal invloed op de vraag; Wat vind jij belangrijk aan mijn dienstverlening? Daarnaast voelt Peter zich wat bezwaard om die vraag te stellen.
Gelukkig is er een oplossing. DATA. En die data heb je al wanneer je lid bent van BelMarc.nl. Leden kunnen namelijk zien welke diensten het meest opleveren onder aan de streep. Welke kosten het laagst zijn per opdracht (of juist het hoogst natuurlijk). Welke pagina op je website wordt het meest bezocht? Waar blijven je bezoekers het langst hangen?
Op basis van de data uit zijn boekhouding, de website en klantengedrag wordt er voor Peter (en jou als BelMarc.nl lid) een persoonlijk winstplan gemaakt. Dit plan is je gouden ticket naar meer winst voor het zelfde werk!

Hulplijn via telefoon en app

Ter waarde van €900,00 (€75,- p/m)

Peter heeft (waarschijnlijk net als jij) heel veel verstand van zijn vak. Alleen wanneer er weer een brief op de mat verschijnt met allemaal juridische taal, haakt hij af. Je moet als zzp’er overal maar verstand van hebben. Of je nu net start als zzp’er of al de nodige vlieguren hebt gemaakt, je kunt nooit alles weten. Omdat Peter lid is van BelMarc.nl kan hij gewoon bellen of appen wanneer hij een lastige vraag heeft.  dus de volgeden keer wanneer hij de inhoud van een contract niet begrijpt, appt hij gewoon een foto naar Marc en wordt het hem in normaal Nederlands uitgelegd. Hij weet zeker dat hij alle  alle aandacht krijgt omdat er een maximum aantal leden worden toegelaten.
Het enige dat Peter nog hoeft te onthouden is het telefoonnummer van Marc (0618044933). Die kan hij iedere werkdag bellen van 09:00 tot 17:00 en als het echt nodig is zelfs in het weekend.

Een lokale Community!

*** Bonus! 

Je kent de uitspraak “ons kent ons” wel. Die uitspraak is misschien wel voor niemand belangrijker dat voor jou als zzp’er. Van je netwerk moet je het namelijk hebben. Door kennis te maken met andere ondernemers kun je ervaringen delen, opdrachten scoren en elkaar motiveren wanneer het even tegenzit. Leden van BelMarc.nl krijgen geregeld een uitnodiging voor de introductie in een lokaal ondernemersnetwerk.

Totale waarde:

€4.392,00 per jaar 

Dat komt neer op €366,00 per maand!

Van €4.392,00 voor...

2388per jaar

Van €366,00 voor...

199per maand
Stap 1

Jij wordt online
of offline lid
van BelMarc.nl

Stap 2

Marc richt een
complete backoffice
voor je in

Stap 3

Ontspan en focus
op waar jij het
allerbeste in bent